L@ngu@ges4all!

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Nurcan Sağlam eTwinning proje kapsamında yeni bir projeye başlamıştır.

L@ngu@ges4all!

Bu proje ile öğrencilerin dünya dillerini basit düzeyde tanımalarını amaçladığını dile getiren Nurcan Sağlam,web2 araçları vasıtası ile öğrencilerin dil edinim sürecine katkı sağlayacağını düşünmektedir.

31.12.2020 239

L@ngu@ges4all proje kapsamında öğrencilerimiz basit düzeyde fark31-12-2020lı ülkelerin dillerini öğrenmeye başlamışlardır.Yabancı dil geliştirmede farklı ülkelerle etkileşim çok önemlidir.Bu etkileşimi sağlamak adına dahil olduğumuz projede 87 farklı öğretmen ve 462 öğrencinin katılımıyla her ay farklı etkinlikler düzenlenmektedir.Öğrencilerin teknoloji yeterliliklerini de arttırmak amacıyla pek çok web2 aracı kullanılarak proje hem öğrenciler hem öğretmenler için yeni  bir eğitim serüveni olmuştur.